Földi János visszajelzése

Kedves Leon!

Elolvastam a könyvajánlót. Sajnos!! Nagyon tetszik, és ez a baj! :))

Ilyenkor mindig előjön belőlem, hogy én ezt akarom csinálni. Tudom, többször mondta, felajánlotta, hogy keressem meg az édesapját, és csak rajtam múlik a dolog.

Ahogy olvastam bennem is megfogalmazódott, hogy mi itt Magyarországon, vagy tágabban nyugaton egész életünket azzal töltjük, hogy küzdjünk, harcoljunk, de nem a lelkünkért, a személyiségünkért, hanem a pénzért, azért, hogy a külsődleges dolgokból minél többet megszerezzünk, ne maradjunk le a többiektől. És közben elfelejtjük azt a belső hívást, hogy magunkba nézzünk és foglalkozzunk saját benső harmóniánkkal. De egy idő után ez a vágy mindenkiben megjelenik, ezért is fordulunk a keleti filozófiák, a jóga, a karate és más hasonlók felé. És itt megjelenik a konfliktus, mert vágyódunk a harmóniára, és közben kifelé fenn akarjuk tartani a megszokott harmóniátlan életünket, mert úgy érezzük, hogy fenn kell tartani, különben lemaradunk, nem lesz pénzünk, mi lesz velünk.

Szóval bennem is hasonló kétségek vannak. És ezért írtam, hogy „sajnos”, hogy elolvastam. Megint felkeltette bennem a vágyat, hogy megkeressem az édesapját és megkérjem, hogy tanítson. És közben úgy érzem, hogy nincs idom erre, illetőleg mikor lenne rá idő. Azt hiszem, hogy erre a könyvre nagy szükség van, hogy minél több emberben felébressze ezt a vágyakozást, és minél több embert ráébresszen, hogy változtatnia kell.

Köszönöm, hogy elküldte! (a könyvet)

Azt hiszem, hogy mégis csak erőt veszek rossz szokásaimon és nagy tisztelettel fel fogom keresni édesapját.

dr. Földi János