Az iskola ma

Jelenleg Jurij Levonovics Budapesten vezeti a “Vasököl” karate klub 14 emberből álló felnött karate csoportját.

Minden tanuló kitartó készséget és vágyat mutat arra, hogy a képességeinek, tudásának megfelelő hozzájárulást illetve segítséget nyújtson az iskola projektnek különböző feladatok ellátásával, többek közt új tagok toborzásában való részvétel.

group-foto

Az iskola alapításának az ötlete még 2002-ben merült fel. Itt, Magyarországon sok embernek van szüksége egységes fejlődésre és gyógyúlásra. Egy független iskola létrehozása mérhetetlenül több, mint csupán egyes emberek harcművészetekben illetve gyógyításban való fejlődésének a segítése. Egy erős szociális bázisként fog szolgálni, amely összeköti az embereket az egészség-, önfejlődés-, kommunikáció- és barátsághoz való vággyal.

A harcművészeti iskolánk mélyen defenzív filozófiát gyakorol, amely tiszteletben tartja az ember méltóságát. Kemény önuralom, kedvesség, jószívüség, őszinteség, segítségnyújtási készség és más hasonlóan gyönörű tulajdonságokat tartjuk a „keleti harcművészetek szelleme”-nek. Van képességünk egeszséggel, egészséges élet örömével és energiával megajándékozni az emberek!